Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
2
Jaunākie Vecākie
e
egils
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nu paldies par so lielisko recepti, tagad zinasu visu siki un smalki :)))))))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rodrigo
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Garšīgāk, ja cep taukos un karstas ierīvē ar ķiploku daiviņu. Proces darbietilpīgāks, bet tā sanāk nu RIKTĪGAS UN KREPTĪGAS ĶIPLOKMAIZĪTES. Kurš tādas vienreiz pamēģinājis,ar sarīvētiem ķiplokiem apkaisītās uzskata par otrās šķiras preci :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Uzkodas

Jaunākās receptes