Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Kārtainā biezpiena kūka

2005. gada 17. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
35 min
1. Jubilejas cepumus kārto (uz lēzena šķīvja vai koka dēlīša) vienu otram cieši blakus, līdz izveidojās kvadrāts. Persikus sagriež sīkos gabaliņos. Samaļ biezpienu, kam pievienots cukurs, vanilīns un gabaliņos sagriezts zefīrs. Saputo atsevišķi putukrējumu ar cukuru. Pēc tam putukrējumu iecilā biezpiena masā. Uz cepumiem liek kārtām biezpiena masu, tad persikus, tad atkal biezpienu, cepumus... Kārtas liek tik, cik vēlas. Nobeidz ar biezpiena un persiku kārtu. Izgrezno un liek uz 1,5 stundu ledusskapī. Pēc noteiktā laika kūku sagriež gabalos un liek galdā.
Uz augšu