Medainās garneles

3 1
Baudi tikko ceptas!
Paldies Receptes.lv lietotājam par recepti!

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 300 g tīģergarneļu ar astītēm
  • 4-5 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. medus
  • 1 šķipsna/s timiāna
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1/2 citrona sula
  • 2 tējk. sviesta
  • Mazliet eļļa

Pagatavošana

10 min.
  1. Sagriež ķiploka daiviņas šķēlītēs.
  2. Pannā sakarsē olīveļļu un izkausē sviestu. Viegli apcep ķiploku kopā ar timiānu (līdz brīdim, kad virtuve piepildās ar smaržu).
  3. Sviesta - ķiploka masā liek cepties garneles, papildina ar šķipsnu sāls. Cep ne vairāk kā 3 minūtes.
  4. Tad pievieno medu un izspiež bagātīgi citrona sulu. Visu intensīvi maisa un turpina karsēt vēl max 2 minūtes.
  5. Karstas garneles kārto uz šķīvja un pārslaka vēl nedaudz citrona sulas. Izdekorē pēc sirds patikas.

    Lai labi garšo!
    Karstas garneles kārto uz šķīvja un pārslaka vēl nedaudz cit...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas