Sākums > Receptes > Uzkodas

Medainās garneles

2018. gada 19. februāris
Foto: Receptes.lv
Baudi tikko ceptas!
Paldies Receptes.lv lietotājam par recepti!
Pagatavošana
10 min
1. Sagriež ķiploka daiviņas šķēlītēs.
2. Pannā sakarsē olīveļļu un izkausē sviestu. Viegli apcep ķiploku kopā ar timiānu (līdz brīdim, kad virtuve piepildās ar smaržu).
3. Sviesta - ķiploka masā liek cepties garneles, papildina ar šķipsnu sāls. Cep ne vairāk kā 3 minūtes.
4. Tad pievieno medu un izspiež bagātīgi citrona sulu. Visu intensīvi maisa un turpina karsēt vēl max 2 minūtes.
5. Karstas garneles kārto uz šķīvja un pārslaka vēl nedaudz citrona sulas. Izdekorē pēc sirds patikas.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu