Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vienkāršā pildītā paprika

2012. gada 14. maijs
Foto: Elīna Andersone
Pagatavošana
60 min
1. Nogriežam augšiņu un izgrebjam vidiņu. Atbrivojamies no sēklām.
Foto: Elīna Andersone
2. Sastāvdaļas..
Foto: Elīna Andersone
3. Visu saberam viena bļodiņā.. arī garšvielas - sāli un piparus pēc garšas.
Foto: Elīna Andersone
4. Samaisam visu vienā masā..
Foto: Elīna Andersone
5. Ar masu piepildam papriku.
Foto: Elīna Andersone
6. Papriku liekam stāvus katlā, kurā pievienojam klāt buljonu (tā lai nosedz vairāk par pusi paprikas) un uz mērenas uguns liekam sautēties
Foto: Elīna Andersone
7. Aptuveni pēc stundas sautēšanas varam pārbaudam, vai paprika mīksta un ņemam ārā. Viss gatavs - labu apetiti :)
Uz augšu