Vienkāršā pildītā paprika

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 sarkanās paprikas
  • 800 g maltās cūku gaļas
  • 1 paciņa izvārīti rīsi
  • 1 ola
  • 1 sīpols
  • 2 "nadziņi" ķiploku
  • 1 l buljona ( pēc grāpja lieluma skatās)
  • Garšvielas pēc paša gaumes

Pagatavošana

60 min.
  1. Nogriežam augšiņu un izgrebjam vidiņu. Atbrivojamies no sēklām.
    Nogriežam augšiņu un izgrebjam vidiņu. Atbrivojamies no sēkl...
  2. Sastāvdaļas..
    Sastāvdaļas..
  3. Visu saberam viena bļodiņā.. arī garšvielas - sāli un piparus pēc garšas.
    Visu saberam viena bļodiņā.. arī garšvielas - sāli un piparu...
  4. Samaisam visu vienā masā..
    Samaisam visu vienā masā..
  5. Ar masu piepildam papriku.
    Ar masu piepildam papriku.
  6. Papriku liekam stāvus katlā, kurā pievienojam klāt buljonu (tā lai nosedz vairāk par pusi paprikas) un uz mērenas uguns liekam sautēties
    Papriku liekam stāvus katlā, kurā pievienojam klāt buljonu (...
  7. Aptuveni pēc stundas sautēšanas varam pārbaudam, vai paprika mīksta un ņemam ārā. Viss gatavs - labu apetiti :)

Komentāri

Liga Merniece 2017. gada 31. oktobris 21:34
Recepte laba, ātri un vienkārši. Taču arī man četrām paprikām pietika ar 500g malto gaļu.
E 2016. gada 17. jūlijs 22:02
kāpēc ola?
Guntars 2016. gada 13. februāris 15:04
Paldies, ļoti garšīgi, bet galu tiešām vaig dauz mazāk,nācās cept kotletes.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni