3. Ielej saldo krējumu burkā, aiztaisa vāku, dažas reizes pakrata un saldais krējums ir sakults (ātri un vienkārši).
4. Pie biezpiena ieber marmelādi, samaisa, tad pielej saldo krējumu un visu samaisa.
Foto: Kristīne Lisovska
5. Paņem vienu cepumu, uzklāj uz viņa masu, tad virsū uzliek otru cepumu un tad atkal uzliek masu, tad trešo cepumu. Trešajam cepumam neko neliek pa virsu.
6. Tādas kūciņas taisa kamēr beidzas cepumi vai arī masa (personīgi man masa palika pāri, bet nevar zināt, cik katrs to masu liek starp tiem cepumiem).
7. Kūciņas ieliek ledusskapī uz kādām 30 min.
8. Tālāk seko šokolādes kausēšana - paņem katliņu, ielej ūdeni, tad paņem plastmasa bļodiņu un ieliek katliņā tā, lai bļodiņai pāri tek ūdens. Tad liek iekša glāzi vai krūzi (es liku stikla glāzi). Ja jūs izmantojat cita veida glāzi vai krūzi, tad arī drošības pēc ieliekat viņu plastmasas bļodiņā.
9. Vāra ūdeni uz mazas uguns un liek iekšā šokolādes gabaliņus, ik pa brīdim apmaisot. Tā dara līdz brīdim, kad šokolāde izkususi (tas notiek ļoti ātri).
Foto: Kristīne Lisovska
10. Kad šokolāde ir izkususi, tad izņem ārā glāzi ar dvieļa palīdzību, jo glāze ir karsta. Tad ņem karoti un sāk dekorēt kūciņas.
Foto: Kristīne Lisovska
11. Kad uz kūciņām ir uzklāta virsū šokolāde liek ledusskapī uz 30 min!