Vistas filejas un saldā krējuma mērce ar kariju

5 1
Vistas filejas un saldā krējuma mērce ar kariju
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 vistas fileja
  • 100 g šampinjonu
  • 1 liela paprika
  • 1 liels vai 2 mazi burkāni
  • 200 ml saldā krējuma
  • 1 tējk. karija
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • Garšvielas
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi pēc izvēles pasniegšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju sagriež kubiciņos un apcep uz pannas, kad filejas gabaliņi gatavi, pievieno kariju un liek fileju katliņā un uzlej nedaudz ūdens, pasautē.
  2. Kamēr sautējas vistas fileja, tikmēr sagriež papriku, sarīvē burkānus, un saspiež ķiplokus. Pievieno arī sagrieztus šampinjonus.
  3. To visu apcep un pievieno vistas filejai pasautē apmēram 5 min. un pielej saldo krējumu, papildina ar sāli, pipariem un garšvielām pēc izvēles.
    Mērci uzvāra un pasniedz ar vārītiem rīsiem.
    * Vistas filejas vietā, lai nav tik dārgi, var izmantot vistas šķiņķīšus, ko atkaulo.

    Labu apetīti!
    To visu apcep un pievieno vistas filejai  pasautē apmēram 5...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

sandra 2011. gada 31. decembris 17:39
man loti garsoja un ar makaroniem vel labak :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni