Ate baltvina merce

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 800 g. svaiga Ates fileja
  • 40 g sviests
  • 2 burkani
  • 1 baltais sipols
  • 2 miksti un saldi tomati
  • 2 kiploka daivinas
  • 1 selerijas kats
  • 300 ml baltvins (chardoney)
  • Garshvielas..sals,pipar,baltie pipari(pec garshas)

Pagatavošana

60 min.
  1. Burkanus pargriezh gareniski uz pusem,pec tam griezh pusripinjas. Uz pannas(dzilas), izkausee sviestu un liek burkanu sutinaties. Kad tas miiksts pievieno sagrieztu selerijas katu, izspietu kiploku un ruji sagrieztu sipolu,kaa arii kubinos grieztus tomatus.
  2. peec garshas pievieno garshvielas...es lieku piparus un sali,pilniigi pietiek ar shiim divam garshvielam,bet ja kadam patik pikantaks,tad var likt ari baltos piparus un citas garshvielas.
  3. pashas beigas liek apmeram 10x10 cm sagrieztus kubinjus ar Ates fileju un pievieno baltvinu!
  4. Sutina apmeram 10-15 min,vienreiz apmaisot!
  5. Zivtina sanak loti suliiga!
  6. Ar sho recepti var varieet un Ates vietaa likt jebkadu zivi,kas pasham patik..lasi,mencu utt.
  7. Labu apteiti!:)

Komentāri

Vija Rubene 2010. gada 20. novembris 20:12
Liels paldies par brīnišķīgo recepti.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni