Gan jau ka netā ir miljons veidu kā var pagatavot šašliku, bet šī tā līdz kurai es esmu nonācis mainot klasiskās receptes un gatavošanas tehnikas!
Ābolu etiķa vietā var lietot parasto etiķi, piparu labāk izmantot svaigi maltos, ābolu sulas vietā var izmantot alu. Gaļu vēlams ņemt ar nelielām speķa kārtiņām, cauraudzi, cepšanas laikā gaļas gabaliņus labāk izkārtot tā ka tie nav iespiesti starp citiem, tādā veidā dodot tiem iespēju apcepties, un līdz ar to gaļa nebūs jūtams speķis.
Ābolu etiķa vietā var lietot parasto etiķi, piparu labāk izmantot svaigi maltos, ābolu sulas vietā var izmantot alu. Gaļu vēlams ņemt ar nelielām speķa kārtiņām, cauraudzi, cepšanas laikā gaļas gabaliņus labāk izkārtot tā ka tie nav iespiesti starp citiem, tādā veidā dodot tiem iespēju apcepties, un līdz ar to gaļa nebūs jūtams speķis.