Vistas cepetis medus un dzērveņu mērcē

5 1

Sastāvdaļas

  • Vista
  • Dzērvenes (2 glāzes)
  • Dzērveņu sula 150 gr
  • Timiāns
  • Kanēļa mizas
  • Medus 2-3 ēd.kar

Pagatavošana

120 min.
  1. Vistu ieliek cepampannā un pievieno: 1 gl. dzērvenes, 150gr. dzērveņu sulu, nedaudz timiāna lapas, 2 ēd. kar. medu (medu izšķīdina sulā).
  2. Pusi no pievienotajām dzērvenēm saspaida sulā.
  3. Kanēļa mizas sasprauž vistā (dziļi- tā lai no ārpuses vairs nav redzams)
  4. Vistu apsmērē ar medu (1 ēd.kar);
  5. Vistas vēderā saliek atlikušās dzērvenes un timiānu;
  6. Pannu, tā lai vista ar muguru uz augšu, ievieto cepeškrāsnī un cep 200 C apmēram 1.5st.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni