Sākums > Receptes > Zupas

Savādāka auksta zupa

2009. gada 4. jūnijs
Foto: Valērija Lapiņa
Pagatavošana
20 min
1. Tomātu, papriku, gurķi, sīpolu un gaļu sagriež nelielos kubiņos. Tomātus savā sulā sablenderē. (Var izkāst caur sietu, lai atbrīvotos no sēkliņām, bet nav obligāti.) Sablenderētiem tomātiem savā sulā pievieno kubiņos sagrieztos dārzeņus un gaļu. Pievieno sāli un piparus, apber ar sakapātām dillem un lociņiem. Visu samaisa un liek leduskapī 2-3 stundas nostāvēties.
2. P.S. - Zupu bauda ar grauziņiem. Ja kādām patīk asāka garša var pievienot arī smalki sagrieztu čilli piparu. Skābumam var pievienot arī nedaudz citrona sulas.
Uz augšu