Piena zupa ar gaļu

4 1

Sastāvdaļas

  • Žāvēta gaļa
  • Burkāni
  • Kartupeļi
  • Svaigs kāposts
  • Zaļie zirnīši
  • Sīpols
  • Ķiploks
  • Lauru lapas
  • Pipari
  • Sāls
  • Buljona kubiciņi
  • Zaļumi
  • Piens

Pagatavošana

40 min.
  1. Katlā ielej ūdeni un liek uz uguns,pārējo daudzumu katrs var izvēlēties pats,ja gribas šķidrāku mazāk dārzeņu,biezākai vairāk,ūdens arī skatoties cik ēdāju un cik lielu katlu vārīsiet.
  2. Sagriež salmiņos žāvētu gaļu un liek apcepties,drusku pacep liek klāt salmiņos sagrieztus burkānus un sīpolus ,visu sacep liek katlā kur ūdens.
  3. Sagriež salmiņos kāpostus un liek katlā.
  4. Pa to laiku nomizo kartupeļus sagriež,pieliek klāt.
  5. Kad drusciņ viss ir pavārijies ir arī pienācis laiks garšvielām,pieliekam buljonu(varat pielikt vairāk buljona tad nebūs jāliek sāls)lauru lapas ,samaržīgos piparus ,parastos piparus,un smalki piegriežam kādu daivīņu ķiploka,pieliekam zirnīšus.
  6. Tad lejam pienu un pavāram līdz gatavībai,beigās pieliek zaļumus ,nogriež uguni un atstāj atpūsties.
  7. PIEBILDE:
  8. Pienu apmēram lejam(piemēram ja ūdens ir palicis apmēram 2l tad pienu 1l,bet protams pagaršojam ja liekas par maz tad droši lejam vēl)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas