Manas kanādas pankūkas

5 1

Sastāvdaļas

  • 145 g kviešu milti
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • Šķipsniņ asāls
  • Ola
  • 3 ēd.k. olīvēļas ( vislabāk 1 spieduma)
  • 300 ml piena, bet vairāk liet uz izjūtu

Pagatavošana

40 min.
  1. Paņem lielu bļodu uz caur sietu izsijā miltus, cepamo pulveri un sāli.
  2. Citā bļodā iesit olu.un pievieno pienu, kā ari 1-2 tējk. eļļas. Visu saputo kopā.
  3. Olu maisījumu pakāpeniski un ļoti uzmanīgi iekuļ pie miltiem un samais līdz viendabīgai masai un lai nebūtu kunkuļi. Ja masa pēc jūsu domām ir pārāk bieza un var pievienot vēl piena vai ūdens.
  4. Pie pašas mīklas pievieno atlikušo daudzumu eļļas, tādejā varēs nelikt uz panaas eļļu.
  5. Uzsilda pannu un pamazām sāk likt mīklu (vidēji 2-3 pankūkas uz 1 pannas).Katru pankūku vidēji cep 1-2 min no katras puses. Rezūltātā jūs iegūstat pankūkas, kurām būs skaista brūna maliņas.
  6. Pankūkas noņem no pannas uz uzliek uz silta šķīvja un pankūkas būs ļoti maigas.

Komentāri

emils 2011. gada 21. novembris 20:47
a var bez cepamā pūlvera?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis