Bagātīgā pupiņu zupa

3 1

Sastāvdaļas

  • Baltās pupiņas 2 saujas
  • 1.5 Vistas buljona(no kub) `1,5 l
  • 0.5 Liellopa gaļu(liesu) pietiks ar 0,5 kg
  • Žāvētu vistas stilbiņu
  • Sīpols
  • Sāls,rupji malti melnie pipari,lauru lapa
  • Pāris krustnagliņas
  • Burkāns
  • Selerijas sakne
  • 0.2 Kāposti (ņemu Savojas) nedaudz 0,2 kg
  • Zaļās pākšu pupiņas
  • 0.2 Kartupeļus arī 0,2kg
  • Zaļumi pētersīļi,timiāns
  • Rīvēts siers

Pagatavošana

1 min.
  1. Pupiņas vakarā iemērcu.
  2. Noleju ūdeni un lieku buljonā,uzvāru.Pievienoju liellopa gaļu,vistas stilbu un sīpolu kurā saspraužu lauru lapu,krustnagliņas.Sālu un pieberu piparus.
  3. Visu lēnām sutinu 1,5 stundas.
  4. Kad pagājušas min 40,pielieku dārzeņus,kartupeļu kubiņus.Pagaršoju un vēl sālu un lieku garšas ja vajag.
  5. Kad gaļa gatava to sagriežu gabaliņos.
  6. Gatavu pārkaisu ar sasmalcinātiem zaļumiem un dažām ķiploka daiviņām.
  7. Katru porciju pasniedzot vēl pārkaisu ar rīvētu sieru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas