C, 2.05.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Pamatēdieni
> Pienā vārīti kartupeļi
Pienā vārīti kartupeļi
Gita Murniece-Taurina
2006. gada 30. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
25 min
1.
Nomizotus kartupeļus sagriež kubiņos.
2.
Uzkarsētā pienā kartupeļus vāra, līdz tie gandrīz mīksti, tad pievieno sāli, piparus, saldo krējumu un izspiestu caur ķiplokspiedi ķiploku.
3.
Ļauj uzvārīties, noņem no uguns un 5-10 minūtes atstāj zem vāka, lai ievelkas garšvielas.
Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Ātri pagatavojamās
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Recepšu izlases
Salātu klasikas gardiem svētkiem
Interesanti
Populārā Vidusjūras diēta: pamati, kas par to jāzina
Recepšu izlases
Izbaudām rabarberus: astoņas klasiskas rabarberu plātsmaizes
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari ievietot pareizo burtu zivs nosaukumā?
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari izveidot labi zināmu dārzeņu nosaukumus?
Interesanti
Tests
⟩
Vai vari izvēlēties īstos burtus, lai izveidotu garšauga nosaukumu?
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Что представляет из себя Temu: глобальный фейк или новый серьезный игрок на рынке?
RUS TVNET
Тысячи жителей Эстонии рискуют стать невыездными из РФ уже осенью
RUS TVNET
"Я не смог ее защитить": история девочки, погибшей при попытке пересечь Ла-Манш
RUS TVNET
"Нам надо 2,5 тысячи": Алина о конкурсе в США, "Танцах на ТНТ" и шоу-бизнесе в Латвии
Uz augšu