Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Sviestmaižu kūka ar šķiņķi un aknu pastēti

Sviestmaižu kūka ar šķiņķi un aknu pastēti

FOTO: Shutterstock.com

Sviestmaižu kūka ar šķiņķi, aknu pastēti un dārzeņiem svētku galdam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pildījums: (uz baltmaizes vai rupjmaizes)
  • 1 tūbiņa šķiņķa pastēte
  • 2 ēd.k. sasmalcināta paprika (dažādu krāsu)
  • 2 ēd.k. sasmalcināti marinēti dārzeņi ( pēc izvēles)
  • 4 ēd.k. kubiņos sagriezts šķiņķis
  • 1 -2 tējk. sinepes
  • 1 ēd.k. pētersīļi
  • 2 pildījums: (uz rupjmaizes)
  • 1 tūbiņa aknu pastēte
  • 3 ēdk. sasmalcinātu marinētu gurķu
  • 2 ēd.k. sasmalcināti marinēti sīpoli
  • 1 -2 ēd.k. plūmju biezenis vai sasmalcinātu žāvētas plūmes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Noņem maizei garozu un samitrina mīkstumu pienā vai buljonā.
  2. Apsmērē maizes rikas ar pildījumu un saliek kārtās.
  3. Šķēles var būt plānas un pildījumu var lietot bagātīgi.
  4. Ietin "kūku"sviestmaižu papīrā un atstāj kādu laiku zem neliela sloga.
  5. Kūku var dekorēt ar krēmsieru un svaigiem dārzeņiem.
    Kūku var dekorēt ar krēmsieru un svaigiem dārzeņiem.

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas