Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Grillēta varavīksnes forele

Kolekcijas: Grila ēdienu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sviestam
  • 100 gsviesta
  • 5 ggaršaugu maisījuma (dilles, baziliks, lociņi, estragons)
  • 1 gfenheļa sēklu
  • 5 gpiparu maisījuma
  • 2 daiviņassasmalcināta ķiploka
  • 1 tējk.sāls
  • 2 foreles (300/400)
  • 100 gvīnogu lapu (plaucētas)
  • 50 mlaugu eļļas
  • Safrāna aioli
  • 3 olas dzeltenumi
  • 2 ēd.kdižonas sinepju
  • 50 mlābolu etiķa
  • 2 tējk. sausā ingvera
  • ¼ tējk.safrāna stiebriņu
  • ½ tējk. piparu maisījuma
  • 1 tējk.smalkās sāls
  • 200 mlolīvu eļļas
  • 300 mlaugu eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviests.
  2. Sviestā iejaucam visas sastāvdaļas un pildām foreles vēderā, tad visu cieši ietinam vīnogu lapās un sasienam. Liekam uz grilla cepties 5 minūtes no abām pusēm.
  3. Aioli.
  4. Bļodā sajaucam olas dzeltenumus ar sinepēm, etiķi, sāli, pipariem, safrānu, ingveru un lēnām putojot pievienojam abas eļļas. Noliekam mērci ledusskapī, lai ievelkas safrāna garša un krāsa. Pirms pasniegšanas rūpīgi sajaucam.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas