Burkānu un ābolu rullete

Sastāvdaļas

  • 2 kg burkāni
  • 600 g ābolu
  • 2 /3 gl. mannas putraimi
  • ¼ gl. kviešu miltu
  • ½ gl. cukura
  • 5 olas
  • 1 ½ gl. krējuma
  • 50 g sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Burkānus notīra, nomazgā, saēvelē un vāra tvaiku katlā līdz pusgatavībai.
  2. Notīra ābolus, izgriež serdes, sagriež, samaisa ar burkāniem, pievieno manna putraimus, rūpīgi samaisa un vāra līdz pilnīgai gatavībai.
  3. Uz pannas apcep miltus, samaisa ar karstu krējumu un cukuru, uzvāra.
  4. Mazliet atdzesētai burkānu un ābolu masai pievieno jēlas olas, samaisa, izveido desu un liek ar sviestu ieziestā pannā, uzlej sagatavoto krējuma mērci un cep cepeškrāsnī līdz gatavībai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi