Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu un ķirbju biezenis

Kartupeļu un ķirbju biezenis

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Piedeva zivju, kā arī putnu gaļas ēdieniem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g ķirbja
  • 500 g vārītu kartupeļu
  • 1 glāze/s kafijas krējuma
  • Sāls
  • Muskatrieksts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Notīrītus ķirbjus sagriež vai sarīvē, sulā sautē, sasmalcina mikserī vai izberž caur sietu.
  2. Izvārītos kartupeļus sastampā.
  3. Pieliek ķirbim vārīto kartupeļu masu, pielej uzkarsētu saldu krējumu, pievieno sāli, muskatriekstu, tad uzvāra un sakuļ, lai ir maksimāli vienmērīga masa.

    Lai labi garšo!
    Pieliek ķirbim  vārīto kartupeļu masu, pielej uzkarsētu sald...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas