Kartupeļu un ķirbju biezenis

Kartupeļu un ķirbju biezenis
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās
Piedeva zivju, kā arī putnu gaļas ēdieniem.

Sastāvdaļas

  • 500 g ķirbja
  • 500 g vārītu kartupeļu
  • 1 glāze/s kafijas krējuma
  • Sāls
  • Muskatrieksts

Pagatavošana

45 min.
  1. Notīrītus ķirbjus sagriež vai sarīvē, sulā sautē, sasmalcina mikserī vai izberž caur sietu.
  2. Izvārītos kartupeļus sastampā.
  3. Pieliek ķirbim vārīto kartupeļu masu, pielej uzkarsētu saldu krējumu, pievieno sāli, muskatriekstu, tad uzvāra un sakuļ, lai ir maksimāli vienmērīga masa.

    Lai labi garšo!
    Pieliek ķirbim  vārīto kartupeļu masu, pielej uzkarsētu sald...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni