Speķa rauši

Speķa rauši
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 1 kg miltu
  • 200 g sviesta
  • 30 g rauga
  • 0.5 l piena
  • Sāls
  • Pildījumam:
  • 600 g žāvēta speķa
  • 3 sīpoli
  • 30 g pētersīļu
  • Pipari

Pagatavošana

50 min.
  1. Speķi sīki sakapā ar sīpoliem, pētersīļiem, pieliek piparus.
  2. Pagatavo rauga mīklu izkausējot sviestu, uzsildot pienu, tajā izšķīdina raugu. Pievieno miltus un mīca, līdz mīkla atlec no rokām.
  3. Izveido pīrādziņus ar speķa pildījumu, atstāj uz plāts 10 minūtes uzrūgt. Apsedz ar kādu dvielīti.
  4. Sakuļ olu, pārsmēre pīrāgiem un liek cepties 15-20 minūtes 210 – 220 °C temperatūrā.

    Lai labi garšo!
    Sakuļ olu, pārsmēre pīrāgiem un liek cepties 15-20 minūtes 2...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

sergejs 2014. gada 23. jūnijs 12:38
a var ar kazas pienu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize