Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Speķa rauši

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 1 kg miltu
  • 200 g sviesta
  • 30 g rauga
  • 0.5 l piena
  • Sāls
  • Pildījumam:
  • 600 g žāvēta speķa
  • 3 sīpoli
  • 30 g pētersīļu
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Speķi sīki sakapā ar sīpoliem, pētersīļiem, pieliek piparus.
  2. Pagatavo rauga mīklu izkausējot sviestu, uzsildot pienu, tajā izšķīdina raugu. Pievieno miltus un mīca, līdz mīkla atlec no rokām.
  3. Izveido pīrādziņus ar speķa pildījumu, atstāj uz plāts 10 minūtes uzrūgt. Apsedz ar kādu dvielīti.
  4. Sakuļ olu, pārsmēre pīrāgiem un liek cepties 15-20 minūtes 210 – 220 °C temperatūrā.

    Lai labi garšo!
    Sakuļ olu, pārsmēre pīrāgiem un liek cepties 15-20 minūtes 2...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas