Sparģeļu zupai

Sastāvdaļas

  • 500 g sparģeļu, 1 sīpols, 1 ēdamk. dadžu eļļas, jūras sāls, pipari, 2 ēdamk. baltvīna, ½ l dārzeņu buljona, 2 ēdamk. kapātu pētersīļu, ½ ēdamk. ābolu etiķa, Kajennas pipari, 1 ēdamk. svaigu koriandra lapiņu

Pagatavošana

1 min.
  1. Sparģeļu s nomizo un sagriež nelielos gabaliņos. Sīpolus nomizo un smalki sagriež. Pannā uzkarsē dadžu eļļu. Sparģeļu gabaliņus un sīpolus nedaudz apcep karstā eļļā, pieber sāli un piparus.
  2. Baltvīnu, dārzeņu buljonu, pētersīļus, ābolu etiķi, šķipsniņu Kajenas piparu un pannas saturu ieliek katliņā. Zupu ar blenderi sastrādā biezenī, uzliek uz pa varda un 15 minūtes vāra mazā karstumā. Garnē ar koriandra lapiņām

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi