Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Sparģeļu zupai

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g sparģeļu, 1 sīpols, 1 ēdamk. dadžu eļļas, jūras sāls, pipari, 2 ēdamk. baltvīna, ½ l dārzeņu buljona, 2 ēdamk. kapātu pētersīļu, ½ ēdamk. ābolu etiķa, Kajennas pipari, 1 ēdamk. svaigu koriandra lapiņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sparģeļu s nomizo un sagriež nelielos gabaliņos. Sīpolus nomizo un smalki sagriež. Pannā uzkarsē dadžu eļļu. Sparģeļu gabaliņus un sīpolus nedaudz apcep karstā eļļā, pieber sāli un piparus.
  2. Baltvīnu, dārzeņu buljonu, pētersīļus, ābolu etiķi, šķipsniņu Kajenas piparu un pannas saturu ieliek katliņā. Zupu ar blenderi sastrādā biezenī, uzliek uz pa varda un 15 minūtes vāra mazā karstumā. Garnē ar koriandra lapiņām
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas