Grūbu zupaii

Sastāvdaļas

  • Liels sīpols
  • Milti ēdamk
  • Tauki
  • Ūdens 2l
  • Grūbas 200g
  • Sāls
  • Pipari
  • Sausais buljons

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasmalcinātu sīpolu un miltus apgrauzdē taukos, pastāvīgi maisot pielej ūdeni, vāra 5-10 minūtes, tad izdzen caur sietu, paliek noskalotas, izmērcētas grūbas, sāli un piparus pēc garšas, nedaudz sausā buljona, vāra 10 minūtes. Galdā pasniedzot pārkaisa ar pētersīļiem, pievieno krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi