Pica siciliano

Pica siciliano
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 50 g melno un zaļo olīvu bez kauliņiem
  • 140 g savā sulā konservēta tunzivs
  • Tomātu mērce vai pasta
  • Siers
  • Sāls
  • Pipari
  • Saldētā picas mīkla

Pagatavošana

30 min.
  1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 250 °C.
  2. No mīklas izgriezto apli pārziež ar iepriekš mērci, pārkaisa ar sieru.
  3. Virsū kārto olīvas, gabaliņos sadalītu tunzivi, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  4. Cep 15 minūtes.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi