2. Sakarsē cepeškrāsni līdz 185 °C.
3. Žāvētās plūmes pārlej ar armanjaku vai konjaku un atstāj piebriest uz 30 minūtēm. Cūkas fileju attīri no plēvēm un vidū iegriez to visā garumā, nepārgriežot.
4. Uz pārgrieztās cūkas filejas liec spinātus, strēmelēs sagrieztus tomātus, sasmalcinātas žāvētās plūmes.
5. Pārkaisi ar timiānu, rozmarīnu, sāli un pipariem.
6. Sarullē cūkas fileju un ietin bekona šķēlītēs.
8. Pildīto fileju liec uz izrullētas mīklas un ietin. Pārzied ar sakultu olu un cep cepeškrāsnī 20 minūtes.
10. Dzērveņu sulai pievieno cukuru, kanēļa standziņu, krustnagliņas.
12. Pievieno dzērvenes un turpini vārīt 10 minūtes.
13. Noņem no uguns un ļauj atdzist.
14. Atdzisušās ogas samal ar jaucējā.
15. Iegūto mērci izkās caur sietu.