Kartupeļu ragū ar garnelēm

Sastāvdaļas

  • 800 g kartupeļu
  • 4 tējk. augu eļļas
  • 1 tējk.karija
  • 150 ml sausā baltvīna
  • 200 ml gaļas buljona
  • Sāls un pipari
  • ½ tējk. čili pulvera
  • 120 g garneļu
  • 1 saišķītis mazo sīpoliņu
  • 2 ēd.k. 12 % krējuma
  • 2 tējk. sarīvētas apelsīna miziņas
  • 3 ēd.k. rīvēta siera
  • 1 tējk. sasmalcinātu diļļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus sagriež gabaliņos, apcep 2 tējk. eļļas, uzkaisa kariju un pievieno vīnu.
  2. Pielej buljonu un sautē 10 minūtes uz vidēji karstas uguns.
  3. Pievieno sāli, piparus, čili pulveri un uzglabā siltus.
  4. Garnelēm uzkaisa sāli, piparus un apcep atlikušajā eļļas daudzumā.
  5. Sīpoliņus sagriež smalkās sloksnītēs, pievieno garnelēm un sautē vēl 3 minūtes, pievienojot sāli un piparus.
  6. Skābo krējumu, apelsīna miziņu un sieru iemaisa kartupeļu ragū, uzkaisa dilles un pasniedz ar garnelēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi