Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu ragū ar garnelēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g kartupeļu
  • 4 tējk. augu eļļas
  • 1 tējk.karija
  • 150 ml sausā baltvīna
  • 200 ml gaļas buljona
  • Sāls un pipari
  • ½ tējk. čili pulvera
  • 120 g garneļu
  • 1 saišķītis mazo sīpoliņu
  • 2 ēd.k. 12 % krējuma
  • 2 tējk. sarīvētas apelsīna miziņas
  • 3 ēd.k. rīvēta siera
  • 1 tējk. sasmalcinātu diļļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus sagriež gabaliņos, apcep 2 tējk. eļļas, uzkaisa kariju un pievieno vīnu.
  2. Pielej buljonu un sautē 10 minūtes uz vidēji karstas uguns.
  3. Pievieno sāli, piparus, čili pulveri un uzglabā siltus.
  4. Garnelēm uzkaisa sāli, piparus un apcep atlikušajā eļļas daudzumā.
  5. Sīpoliņus sagriež smalkās sloksnītēs, pievieno garnelēm un sautē vēl 3 minūtes, pievienojot sāli un piparus.
  6. Skābo krējumu, apelsīna miziņu un sieru iemaisa kartupeļu ragū, uzkaisa dilles un pasniedz ar garnelēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas