Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu ragū ar garnelēm

2006. gada 22. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Kartupeļus sagriež gabaliņos, apcep 2 tējk. eļļas, uzkaisa kariju un pievieno vīnu.
2. Pielej buljonu un sautē 10 minūtes uz vidēji karstas uguns.
3. Pievieno sāli, piparus, čili pulveri un uzglabā siltus.
4. Garnelēm uzkaisa sāli, piparus un apcep atlikušajā eļļas daudzumā.
5. Sīpoliņus sagriež smalkās sloksnītēs, pievieno garnelēm un sautē vēl 3 minūtes, pievienojot sāli un piparus.
6. Skābo krējumu, apelsīna miziņu un sieru iemaisa kartupeļu ragū, uzkaisa dilles un pasniedz ar garnelēm.
Uz augšu