Kokteilis no jūras veltēm

Sastāvdaļas

  • 1 kg sīgu, sagrieztu mazos gabaliņos
  • 120 g gliemju gaļas
  • 120 g garneles, jēlas (nolobītas)
  • 5 ēd.k. kabaču vai spinātu, sagrieztu
  • 6 ēd.k. karija pastas, sarkanās
  • 6 ēd.k. zemesriekstu, nedaudz apgrauzdētu, sasmalcinātu
  • 5 -6 laima daiviņas, sagrieztas
  • 2 olas
  • 6 ēd.k. kokosriekstu piena, bieza
  • 2 ēd.k. zivju mērces- nam pla
  • 2 ēd.k. cietes, kukurūzas
  • 2 ēd.k. čilli pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Taizemē šo ēdienu tvaicē mazos trauciņos no banānu lapām, kas sastiprinātas ar zobu bakstāmajiem, bet var izmantot arī mazās keramikas bļodiņās.
  2. Sajauc visas sastāvdaļas, izņemot zemesriekstus, čilli, kabaci, zivi, garneles un gliemjus, virtuves kombainā.
  3. Noklāj bļodiņas ar kabača lapām.
  4. Ar rokām sajauc zivi, gliemjus un garneles un liek bļodiņās.
  5. Zemesriekstus un čilli apcep un uzber virsū jūras produktiem.
  6. Atstāj nedaudz brīvu vietu trauka augšpusē.
  7. Pildītos trauciņus liek katlā un tvaicē 15-20 minūtes (līdz jūras produkti ir gatavi un mērce starp tiem (no čilli un zemesriekstiem) ir šķidrā konsistencē.
  8. Pasniedz ar kokosriekstu pienu un rotā katru trauciņu ar dažām tējkarotēm uzputota kokosriekstu piena un sarīvētu sarkano čilli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi