Dzērveņu - ķirbju maize

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 500 g miltu
  • 450 g cukura
  • 350 g rīvēta ķirbja
  • 250 ml sakapātu dzērveņu
  • 2 mazliet sakultas olas
  • 125 ml eļļas (ne olīvu vai cita ar izteiktu garšu)
  • 1 ēd. k. garšvielu - kopā sajaukts smalkais kanēlis, krustnagliņu pulveris, ingvers, muskatrieksts, Jamaikas pipari, kas ir pie rokas
  • 1 tējk. sodas
  • 1/2 tējk. sāls

Pagatavošana

70 min.
  1. Labi sajauc olas, cukuru, eļļu un ķirbi.
  2. Atsevišķi sajauc miltus, garšvielas, sodu un sāli. Miltu vidū ietaisa bedrīti un tur ielej šķidro masu. Sajauc līdz visi milti iejaukti.
  3. Iejauc dzērvenes.
    Iejauc dzērvenes.
  4. Liek 2 ietaukotās maizes panniņās.
    Liek 2 ietaukotās maizes panniņās.
  5. Cep iepriekš sasildītā krāsnī 180º C 1 stundu.

    Lai labi garšo!
    Cep iepriekš sasildītā krāsnī 180º C  1 stundu.

Lai labi...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi