Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopu gaļa ar sīpoliem un āboliem

Liellopu gaļa ar sīpoliem un āboliem

FOTO: ilona Bērziņa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g vārītas liellopa gaļas
  • 3 sīpoli
  • 4 āboli
  • 50 g sviesta
  • Sāls
  • Pipari
  • 150 g buljona
  • 150 g baltvīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Vārītu liellopu gaļu sagriež nelielās šķēlēs.
  2. Liek ietaukotā veidnē, pārkaisa ar sāli, pipariem un sasmalcinātiem sīpoliem. .
  3. Virsū saliek šķēlēs sagrieztus nomizotus ābolus, pālej ar buljonu un baltvīnu, uzliek sviesta piciņas.
  4. Sakarsētā cepeškrāsnī sautē 12-15 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Sakarsētā cepeškrāsnī sautē 12-15 minūtes.

Lai labi garšo...

    FOTO: ilona Bērziņa

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas