Liellopu gaļa ar sīpoliem un āboliem

Sastāvdaļas

  • 500 g vārītas liellopa gaļas
  • 3 sīpoli
  • 4 āboli
  • 50 g sviesta
  • Sāls
  • Pipari
  • 150 g buljona
  • 150 g baltvīna

Pagatavošana

20 min.
  1. Vārītu liellopu gaļu sagriež nelielās šķēlēs.
  2. Liek ietaukotā veidnē, pārkaisa ar sāli, pipariem un sasmalcinātiem sīpoliem. .
  3. Virsū saliek šķēlēs sagrieztus nomizotus ābolus, pālej ar buljonu un baltvīnu, uzliek sviesta piciņas.
  4. Sakarsētā cepeškrāsnī sautē 12-15 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Sakarsētā cepeškrāsnī sautē 12-15 minūtes.

Lai labi garšo...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi