Cara pankūkas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze piena
  • 2 /3 glāzes mannas putraimu
  • ½ ēdamkarotes sviesta
  • ¾ glāzes miltu
  • 2 glāzes piena
  • ¼ glāzes ūdens
  • 2 olu dzeltenumi
  • Sāls un cukurs pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. No glāzes piena, mannas un sviesta izvāra biezputru un atdzesē to.
  2. Miltus izšķīdina ar 2 glāzēm piena un ¼ glāzi ūdens, iesit divus olu baltumus, pievieno sāli un cukuru.
  3. Iegūto masu ievada mannas biezputrā, tādējādi iegūstot mīklu pankūkām.
  4. Pankūkas cep nelielā pannā.
  5. Pasniedz ar medu un riekstiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi