Kārtainais augļu deserts ar jogurtu un pārslām

Sastāvdaļas

  • Jogurts (Pēc paša izvēles)
  • Pārslas (Ieteicams parastās, nesaldās
  • Augļi ( apelsīni, āboli, bumbieri, banāni, zemenes Utt.)
  • Sīrups vai kompots (Ķiršu, šokolādes, zemeņu, liķiera Utt.)
  • Gara glāze vai saldējuma trauciņš

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagatavot glāzi ( saldējuma trauku )
  2. Sagriež augļus
  3. Auiglus saber kopējā traukā vai bļodā un samaisa
  4. Glāzē ielej drusku jogurtu, tad drusku pārslas, tad drusku augļus. To atkārtot līdz trauks ir pilns.
  5. Dekorācijai pāri pārlej sīrupu un uzliek kādu veselu zemeni vai uz maliņas uzsprauž apelsīna šķēlīti.
  6. Lūk deserts gatavs pasniegšanai. Tas lieliski iederas pasākumos starp draugiem vai kā vienkāršs našķītis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi