Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Kārtainais augļu deserts ar jogurtu un pārslām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Jogurts (Pēc paša izvēles)
  • Pārslas (Ieteicams parastās, nesaldās
  • Augļi ( apelsīni, āboli, bumbieri, banāni, zemenes Utt.)
  • Sīrups vai kompots (Ķiršu, šokolādes, zemeņu, liķiera Utt.)
  • Gara glāze vai saldējuma trauciņš
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagatavot glāzi ( saldējuma trauku )
  2. Sagriež augļus
  3. Auiglus saber kopējā traukā vai bļodā un samaisa
  4. Glāzē ielej drusku jogurtu, tad drusku pārslas, tad drusku augļus. To atkārtot līdz trauks ir pilns.
  5. Dekorācijai pāri pārlej sīrupu un uzliek kādu veselu zemeni vai uz maliņas uzsprauž apelsīna šķēlīti.
  6. Lūk deserts gatavs pasniegšanai. Tas lieliski iederas pasākumos starp draugiem vai kā vienkāršs našķītis.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas