Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lečo - maltās gaļas mērce

Lečo - maltās gaļas mērce

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 400 g maltās gaļas
  • 500 g lečo
  • 3 burkāni
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Malto gaļu kopā ar burkānu un smalki sakapātu ķiploku uz pannas apcep.
  2. Pievieno lečo (var lietot svaigu papriku un tomātus) ja mērce par biezu, tad var pieliet vārītu ūdeni.
  3. Vāra 10 - 15 minūtes, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Ja lieto svaigu papriku un tomātus, tad mērce jāsautē 15 - 20 minūtes.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas