Skābeņu un spinātu krēmzupa

Skābeņu un spinātu krēmzupa
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 100 g skābeņu
  • 100 g spinātu
  • 1 sīpols
  • 2 melisas lapiņas
  • 500 g kartupeļu
  • 3 glāze/s buljona
  • 100 g baltvīna
  • 100 g saldā krējuma
  • 4 paipalu oliņas
  • Sāls
  • Cukurs
  • Pipari
  • Pētersīļi
  • Citrona šķēlītes

Pagatavošana

45 min.
  1. Sagrieztu sīpolu apcep eļļā. Skābenes, spinātus, pētersīļus un melisu sakapā.
  2. Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos, pievieno sīpoliem, pacep, tad pielej baltvīnu un buljonu un vāra līdz kartupeļi ir mīksti.
  3. Tad pievieno sakapātos zaļumus un pavāra vēl 5 min.
  4. Zupu sablenderē līdz biezeņa konsistencei, pievieno sāli un piparus.
  5. Gatavu zupu šķīvī izrotā ar saputotu saldo krējumu, katrā šķīvī ieliek vārītu paipalu oliņu. Var pievienot citrona šķēlīti vai dekorēt ar zaļumiem pēc izvēles!

    Lai labi garšo!
    Gatavu zupu šķīvī izrotā ar saputotu saldo krējumu, katrā šķ...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi