Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Skābeņu un spinātu krēmzupa

Skābeņu un spinātu krēmzupa

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g skābeņu
  • 100 g spinātu
  • 1 sīpols
  • 2 melisas lapiņas
  • 500 g kartupeļu
  • 3 glāze/s buljona
  • 100 g baltvīna
  • 100 g saldā krējuma
  • 4 paipalu oliņas
  • Sāls
  • Cukurs
  • Pipari
  • Pētersīļi
  • Citrona šķēlītes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sagrieztu sīpolu apcep eļļā. Skābenes, spinātus, pētersīļus un melisu sakapā.
  2. Kartupeļus nomizo un sagriež kubiņos, pievieno sīpoliem, pacep, tad pielej baltvīnu un buljonu un vāra līdz kartupeļi ir mīksti.
  3. Tad pievieno sakapātos zaļumus un pavāra vēl 5 min.
  4. Zupu sablenderē līdz biezeņa konsistencei, pievieno sāli un piparus.
  5. Gatavu zupu šķīvī izrotā ar saputotu saldo krējumu, katrā šķīvī ieliek vārītu paipalu oliņu. Var pievienot citrona šķēlīti vai dekorēt ar zaļumiem pēc izvēles!

    Lai labi garšo!
    Gatavu zupu šķīvī izrotā ar saputotu saldo krējumu, katrā šķ...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tortiljas čebureks ar gaļu

Tortiljas čebureks ar gaļu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas