Karnevāla zupa

Sastāvdaļas

  • Gaļas frikadeles 500
  • Bietes 125
  • Svaigi kāposti 430
  • Kartupeļi 530
  • Pupiņas 200
  • Sīpoli 240
  • Burkāni 200
  • Tomāti 150
  • Kv. milti 30
  • Eļļa 80
  • Krējums 100

Pagatavošana

1 min.
  1. Kā pagatavot:Bietes nomazgā, liek vārīties veselas. Novārītas bietes nomizo, sarīvē, sagriež. Buljonu uzvāra, liek vārīties frikadeles. Kad frikadeles gatavas, tās izņem un vāra iepriekš notīrītus kāpostus, kas sagriezti salmiņos un uzbriedinātas pupiņas. Burkānus nomazgā , notīra, sarīvē un cep kopā ar sagrieztiem sīpoliem, tomātiem, apcep un pievieno zupai. Kad kartupeļi gandrīz mīksti, pievieno bietes un vāra gatavu, uztumē ar miltiem. Pasniedzot pievieno, frikadeles un krējumu. Pasniedz 85* karstu

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi