Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Karnevāla zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gaļas frikadeles 500
  • Bietes 125
  • Svaigi kāposti 430
  • Kartupeļi 530
  • Pupiņas 200
  • Sīpoli 240
  • Burkāni 200
  • Tomāti 150
  • Kv. milti 30
  • Eļļa 80
  • Krējums 100
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kā pagatavot:Bietes nomazgā, liek vārīties veselas. Novārītas bietes nomizo, sarīvē, sagriež. Buljonu uzvāra, liek vārīties frikadeles. Kad frikadeles gatavas, tās izņem un vāra iepriekš notīrītus kāpostus, kas sagriezti salmiņos un uzbriedinātas pupiņas. Burkānus nomazgā , notīra, sarīvē un cep kopā ar sagrieztiem sīpoliem, tomātiem, apcep un pievieno zupai. Kad kartupeļi gandrīz mīksti, pievieno bietes un vāra gatavu, uztumē ar miltiem. Pasniedzot pievieno, frikadeles un krējumu. Pasniedz 85* karstu

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas