Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kāpostu tīteņi sautēti burkānos un tomātu mērcē

2006. gada 19. maijs
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
60 min
1. Malto gaļu sajauc ar rīsiem, pievieno sāli un piparus.
2. Kāpostu "izģērbj" - liek kāpostgalvu vārošā ūdenī un uzmanīgi atdala lapas.
3. Sarīvē burkānus.
4. Sagatavoto maltās gaļas masu ietin kāposta lapās un tīteņus apcep brūnus uz pannas, pēc tam sakārto katlā vai šmorpannā, pārlej ar vārītu ūdeni (var lietot arī kāposta "izģērbšanas" procesā izmantoto ūdeni.
5. Pievieno sāli, burkānus, tomātu mērci un sautē - pēc uzvārīšanās uz lēnas uguns apmēram 30 minūtes.
6. Pasniedz ar skābu krējumu un zaļumiem.
7. Labu apetīti!
Uz augšu