Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kāpostu tīteņi sautēti burkānos un tomātu mērcē

Kāpostu tīteņi sautēti burkānos un tomātu mērcē

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltās gaļas
  • 300 g vārītu rīsu
  • 3kg kāposta galva
  • Burkāni
  • Sāls
  • Pipari
  • Tomātu mērce
  • Skābais krējums pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Malto gaļu sajauc ar rīsiem, pievieno sāli un piparus.
  2. Kāpostu "izģērbj" - liek kāpostgalvu vārošā ūdenī un uzmanīgi atdala lapas.
  3. Sarīvē burkānus.
  4. Sagatavoto maltās gaļas masu ietin kāposta lapās un tīteņus apcep brūnus uz pannas, pēc tam sakārto katlā vai šmorpannā, pārlej ar vārītu ūdeni (var lietot arī kāposta "izģērbšanas" procesā izmantoto ūdeni.
  5. Pievieno sāli, burkānus, tomātu mērci un sautē - pēc uzvārīšanās uz lēnas uguns apmēram 30 minūtes.
  6. Pasniedz ar skābu krējumu un zaļumiem.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas