Kāpostu tīteņi sautēti burkānos un tomātu mērcē

Kāpostu tīteņi sautēti burkānos un tomātu mērcē
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltās gaļas
  • 300 g vārītu rīsu
  • 3kg kāposta galva
  • Burkāni
  • Sāls
  • Pipari
  • Tomātu mērce
  • Skābais krējums pasniegšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Malto gaļu sajauc ar rīsiem, pievieno sāli un piparus.
  2. Kāpostu "izģērbj" - liek kāpostgalvu vārošā ūdenī un uzmanīgi atdala lapas.
  3. Sarīvē burkānus.
  4. Sagatavoto maltās gaļas masu ietin kāposta lapās un tīteņus apcep brūnus uz pannas, pēc tam sakārto katlā vai šmorpannā, pārlej ar vārītu ūdeni (var lietot arī kāposta "izģērbšanas" procesā izmantoto ūdeni.
  5. Pievieno sāli, burkānus, tomātu mērci un sautē - pēc uzvārīšanās uz lēnas uguns apmēram 30 minūtes.
  6. Pasniedz ar skābu krējumu un zaļumiem.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Zaiga 2015. gada 21. augusts 11:21
Iesaku - sautējot pielieciet vienu buljona kubiņu, kādu karoti tomātu mērces!
zakiits 2010. gada 20. augusts 16:45
Super, es arii taa gatavoju.
Sintija 2009. gada 23. oktobris 13:03
exelenti

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi