Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkas fileja gardēža gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 cūkas filejas gabals (400-600 g)
  • 2 ēd.k. sasmalcinātu pētersīļu
  • 1 tējk. piparmētru
  • 1 tējk. salvijas
  • 1 tējk. sāls
  • ¼ tējk. piparu
  • 1 -2 ēd.k. sviesta vai margarīna
  • 100 g gaļas buljona (no kubika
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkas fileju pārgriež gareniski, lai izveidotos viens tainsnstūra formas gabals.
  2. Tad to izklāj un pārkaisa ar garšvielām.
  3. Pēc tam fileju satin veltnī, nosien ar kokvilnas diegu un apkaisa ar sāli un pipariem.
  4. Izkausē taukus cepeškrāsns izturīgā traukā. Tad tajā ieceļ gaļas veltni.
  5. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 175*C 35-40 min. Apmēram pēc 15 min pielej gaļas buljonu.
  6. Tad gaļas veltni sagriež šķēlēs. Pasniedz ar rīsiem un salātiem. Pāri palikušo cepeša buljonu izmanto kā mērci
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas