Cūkas fileja gardēža gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 cūkas filejas gabals (400-600 g)
  • 2 ēd.k. sasmalcinātu pētersīļu
  • 1 tējk. piparmētru
  • 1 tējk. salvijas
  • 1 tējk. sāls
  • ¼ tējk. piparu
  • 1 -2 ēd.k. sviesta vai margarīna
  • 100 g gaļas buljona (no kubika

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkas fileju pārgriež gareniski, lai izveidotos viens tainsnstūra formas gabals.
  2. Tad to izklāj un pārkaisa ar garšvielām.
  3. Pēc tam fileju satin veltnī, nosien ar kokvilnas diegu un apkaisa ar sāli un pipariem.
  4. Izkausē taukus cepeškrāsns izturīgā traukā. Tad tajā ieceļ gaļas veltni.
  5. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 175*C 35-40 min. Apmēram pēc 15 min pielej gaļas buljonu.
  6. Tad gaļas veltni sagriež šķēlēs. Pasniedz ar rīsiem un salātiem. Pāri palikušo cepeša buljonu izmanto kā mērci

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi