Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkas fileja gardēža gaumē

2006. gada 19. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. Cūkas fileju pārgriež gareniski, lai izveidotos viens tainsnstūra formas gabals.
2. Tad to izklāj un pārkaisa ar garšvielām.
3. Pēc tam fileju satin veltnī, nosien ar kokvilnas diegu un apkaisa ar sāli un pipariem.
4. Izkausē taukus cepeškrāsns izturīgā traukā. Tad tajā ieceļ gaļas veltni.
5. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 175*C 35-40 min. Apmēram pēc 15 min pielej gaļas buljonu.
6. Tad gaļas veltni sagriež šķēlēs. Pasniedz ar rīsiem un salātiem. Pāri palikušo cepeša buljonu izmanto kā mērci
Uz augšu