Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Krāsnī cepti cepelīni

FOTO: Shutterstock.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg kartupeļu
  • 1 ola
  • 4 ēd. k. skāba krējuma
  • Sāls
  • Nedaudz miltu, lai turas kopā mīkla
  • 500 g maltās gaļas
  • 2 sīpoli, sakapāti
  • Rīvmaize
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pusi kartupeļu novāra un karstus sastampā. Pārējos kartupeļus sarīvē, caur drānu nospiež sulu.
  2. Rīvēto kartupeļu masai pievieno vārītos kartupeļus, sāli, krējumu, olu.
  3. Gaļu kopā ar sīpoliem apcep un pievieno rīvmaizi. No kartupeļu masas veido cepelīnus, ko pilda ar gaļu.
  4. Liek uz ietaukotas plāts un cep iepriekš līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 25-30 minūtes.

    Ēd ar skābu krējumu.
    Liek uz ietaukotas plāts un cep iepriekš līdz 180 grādiem sa...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepta marinēta līdaka

Cepta marinēta līdaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas