Kompota augļi ar auzu pārslām

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 glāze auzu pārslu
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 0.5 glāze cukura
  • 0.5 glāze riekstu kodolu
  • 1 l augļu kompota

Pagatavošana

15 min.
  1. Auzu pārslām atsijā smalkākos miltus, riekstu kodolus sakapā. Dažus riekstus varat atstāt arī veselus.
  2. Sviestu ar cukuru pannā sabrūnina, pievieno auzu pārslas un riekstus, izkarsē.
  3. Masu pārlej traukā sakārtotiem konservētiem augļiem: bumbieriem, āboliem, plūmem u.c.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi