Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Kompota augļi ar auzu pārslām

Kompota augļi ar auzu pārslām

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze auzu pārslu
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 0.5 glāze cukura
  • 0.5 glāze riekstu kodolu
  • 1 l augļu kompota
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Auzu pārslām atsijā smalkākos miltus, riekstu kodolus sakapā. Dažus riekstus varat atstāt arī veselus.
  2. Sviestu ar cukuru pannā sabrūnina, pievieno auzu pārslas un riekstus, izkarsē.
  3. Masu pārlej traukā sakārtotiem konservētiem augļiem: bumbieriem, āboliem, plūmem u.c.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Laša Wok

Laša Wok

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas