-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Deserti
-
>
Kompota augļi ar auzu pārslām
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 glāze auzu pārslu
-
2 ēd. k. sviesta
-
0.5 glāze cukura
-
0.5 glāze riekstu kodolu
-
1 l augļu kompota
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
15 min.
-
Auzu pārslām atsijā smalkākos miltus, riekstu kodolus sakapā. Dažus riekstus varat atstāt arī veselus.
-
Sviestu ar cukuru pannā sabrūnina, pievieno auzu pārslas un riekstus, izkarsē.
-
Masu pārlej traukā sakārtotiem konservētiem augļiem: bumbieriem, āboliem, plūmem u.c.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs