Grieķu omlete

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 2 glāzes piena
  • 8 ēdamkarotes miltu
  • 12 vīģes
  • Saujiņa mandeļu
  • 2 ēdamkarotes korinšu
  • Sāls
  • Muskatrieksts
  • Cukurs
  • Kanēlis
  • Augu eļļa vai margarīns

Pagatavošana

1 min.
  1. No miltiem, olām, muskatrieksta un piena (pieberot sāli) iejauc mīklu un liek nostāvēties 30 minūtes. Vīģes smalki sagriež, tāpat sasmalcina mandeles, sajauc ar korintēm un pēc tam pieliek mīklai. Visu uzmanīgi samaisa. Omleti cep stipri sakarsētā eļļā, uzberot cukuru un kanēli. Ēdienu pasniedz galdā tūlīt. Recepte domāta 2-4 porcijām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi