Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildītas kabaču ripiņas

Pildītas kabaču ripiņas

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 nelieli kabači
  • 500 g maltas gaļas
  • 100 g rīsu
  • 2 olas
  • Malti pipari
  • 2 sīpoli
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 tomāti
  • 50 g siera
  • Sāls
  • „Santa Maria” gaļas kopēja garšviela
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Kabaci sagriež to 4 cm biezās ripās, tām izdobj vidū sēklas un sakārto uz cepešpannas.
  2. Malto gaļu samīca kopā ar vārītiem rīsiem, olām, 1 sasmalcinātu sīpolu un ķiplokiem, maltajiem pipariem, sāli un „Santa Maria” gaļas kopējo garšvielu.
  3. No maltās gaļas izveido kotletītes un sapilda kabaču gredzenos. Uz katra kabaču gredzena virsū liek sīpola un tomāta šķēlīti.
  4. Tad liek cepeškrāsnī cepties 180 grādu karstumā apmēram 30 minūtes.
  5. Cepšanas procesa beigās, uz katras kabača porcijas uzkaisa rīvētu sieru.

    Lai labi garšo!
    Cepšanas procesa beigās, uz katras kabača porcijas uzkaisa r...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kefīra kūka ar avenēm

Kefīra kūka ar avenēm

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas