Pildītas kabaču ripiņas

Pildītas kabaču ripiņas
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2 nelieli kabači
  • 500 g maltas gaļas
  • 100 g rīsu
  • 2 olas
  • Malti pipari
  • 2 sīpoli
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 tomāti
  • 50 g siera
  • Sāls
  • „Santa Maria” gaļas kopēja garšviela

Pagatavošana

50 min.
  1. Kabaci sagriež to 4 cm biezās ripās, tām izdobj vidū sēklas un sakārto uz cepešpannas.
  2. Malto gaļu samīca kopā ar vārītiem rīsiem, olām, 1 sasmalcinātu sīpolu un ķiplokiem, maltajiem pipariem, sāli un „Santa Maria” gaļas kopējo garšvielu.
  3. No maltās gaļas izveido kotletītes un sapilda kabaču gredzenos. Uz katra kabaču gredzena virsū liek sīpola un tomāta šķēlīti.
  4. Tad liek cepeškrāsnī cepties 180 grādu karstumā apmēram 30 minūtes.
  5. Cepšanas procesa beigās, uz katras kabača porcijas uzkaisa rīvētu sieru.

    Lai labi garšo!
    Cepšanas procesa beigās, uz katras kabača porcijas uzkaisa r...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni