Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Makaroni ar malto gaļu mājas gaumē

Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
40 min
1. Makaronus vāra sālsūdenī līdz makaroni gatavi, tad nokāš.
2. Pannā karsē eļļu, ieber sagrieztus sīpolus, smalki rīvētus burkānus, sagrieztu papriku, apcep, kamēr sīpoli caurspīdīgi, burkāni mīksti.
3. Pievieno malto gaļu ,apcep, kamēr gaļa gatava. Pēc garšas pievieno sāli vai garšvielas. Pievieno pannā tomātu mērci, lai izveidojas tāda kā mērcīte - uzkarsē.
4. Pievieno pannā sagatavoto masu makaroniem, samaisa. Gatavs baudīšanai!

Labu apetīti!
Uz augšu