-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Salāti
-
>
Svaigu zaļumu salāti
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 glāze/s sasmalcinātu seleriju zaļumu
-
1 ēd. k. diļļu
-
1/2 glāze/s rīvētu burkānu
-
2 ēd. k. sīpolloku
-
2 ēd. k. etiķa
-
2 ēd. k. augu eļļas
-
1 daiviņa/s ķiploka
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
15 min.
-
Zaļumus samaisa, izliek traukā uz salātu lapām.
-
Pārlej ar mērci, kuru gatavo no etiķa, augu eļļas, sasmalcinātiem ķiplokiem vai saputota krējuma.
Rotā ar olīvēm, tomātu daiviņām.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs