Tomātu un svaigu kāpostu salātiņi

Sastāvdaļas

  • 150 g svaigu, balto vai sarkano kāpostgalviņu
  • 4 tomāti
  • 2 āboli
  • 1 selerija
  • 1 puravs
  • ½ gl. augu eļļas mērces
  • Zaļumi
  • Sāls
  • Cukurs pēc garšas

Pagatavošana

15 min.
  1. Kāpostus sastamp'ar sāli un cukuru, pievieno sagrieztus tomātus, ābolus, sarīvētu puravus, selerijas, pārlej ar mērci un samaisa, pārkaisa ar zaļumiem.
  2. Var apslacīt ar citronu sulu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi