Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Dzērieni Aukstā vīnes kafija

Aukstā vīnes kafija

FOTO: PantherMedia/ScanPix

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 40 g maltas kafijas
  • 8 kubiņi Dansukker brūnā cukura
  • 50 g saldā krējuma
  • ¼ tējk. kanēļa
  • ¼ tējk. vaniļas cukura
  • 0.7 l verdoša vārīta ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Malto kafiju sajauc ar kanēli.
  2. Pārlej ar verdošu ūdeni.
  3. Atdzesē.
  4. Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru.
  5. Pasniedzot, kafiju lej glāzēs, pievieno 2 kubiņus brūno cukuru, apmaisa 1 reizi un pa virsu liek saputotu saldo krējumu.
  6. Dzer caur salmiņu, maisot, lai krējums sajauktos ar kafiju.
  7. *Var dekorēt ar kafijas pupiņām, kanēli, šokolādes skaidiņām.
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomāti ar sīpoliem želejā

Tomāti ar sīpoliem želejā

Dzērieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas