-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Dzērieni
-
>
Aukstā vīnes kafija
FOTO: PantherMedia/ScanPix
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
40 g maltas kafijas
-
8 kubiņi Dansukker brūnā cukura
-
50 g saldā krējuma
-
¼ tējk. kanēļa
-
¼ tējk. vaniļas cukura
-
0.7 l verdoša vārīta ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Malto kafiju sajauc ar kanēli.
-
-
-
Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru.
-
Pasniedzot, kafiju lej glāzēs, pievieno 2 kubiņus brūno cukuru, apmaisa 1 reizi un pa virsu liek saputotu saldo krējumu.
-
Dzer caur salmiņu, maisot, lai krējums sajauktos ar kafiju.
-
*Var dekorēt ar kafijas pupiņām, kanēli, šokolādes skaidiņām.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs