Aukstā vīnes kafija

Aukstā vīnes kafija
Foto: PantherMedia/ScanPix

Sastāvdaļas

  • 40 g maltas kafijas
  • 8 kubiņi Dansukker brūnā cukura
  • 50 g saldā krējuma
  • ¼ tējk. kanēļa
  • ¼ tējk. vaniļas cukura
  • 0.7 l verdoša vārīta ūdens

Pagatavošana

20 min.
  1. Malto kafiju sajauc ar kanēli.
  2. Pārlej ar verdošu ūdeni.
  3. Atdzesē.
  4. Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru.
  5. Pasniedzot, kafiju lej glāzēs, pievieno 2 kubiņus brūno cukuru, apmaisa 1 reizi un pa virsu liek saputotu saldo krējumu.
  6. Dzer caur salmiņu, maisot, lai krējums sajauktos ar kafiju.
  7. *Var dekorēt ar kafijas pupiņām, kanēli, šokolādes skaidiņām.
  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi