Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļa jušiānu gaumē

2006. gada 16. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
35 min
1. Gabaliņos sagrieztai cūkgaļai pievieno sāli un cieti (10g) - samaisa.
2. Atsevišķā traukā sajauc gaļas buljonu, cukuru, etiķi, soju, sīpolus un 10 g cietes.
3. Uz lielas uguns sakarsētā pannā lej eļļu, pirms tā nav uzvārījusies, liek sagatavoto cūkgaļu, ķiploku biezeni, piparus, burkānus, ātri apcep, uzlej mērci, ko pagatavo no gaļas buljona, cukura, etiķā, sojas. sīpoliem, kartupeļu cietes (10g) un ingvera.
4. Visu ātri dažās reizēs apmaisa.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu