Cūkgaļa jušiānu gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g svaigas cūkgaļas
  • 2 burkānu
  • 1 sarkanās paprikas
  • 1 sīpolu
  • 3 daiviņa/s ķiploku
  • 4 ingvera
  • 500 ml gaļas buljona
  • 30 g kartupeļu cietes
  • 10 g augu etiķa
  • 10 g sojas
  • 10 g cukura
  • Augu eļļas - cepšanai
  • Sāls

Pagatavošana

35 min.
  1. Gabaliņos sagrieztai cūkgaļai pievieno sāli un cieti (10g) - samaisa.
  2. Atsevišķā traukā sajauc gaļas buljonu, cukuru, etiķi, soju, sīpolus un 10 g cietes.
  3. Uz lielas uguns sakarsētā pannā lej eļļu, pirms tā nav uzvārījusies, liek sagatavoto cūkgaļu, ķiploku biezeni, piparus, burkānus, ātri apcep, uzlej mērci, ko pagatavo no gaļas buljona, cukura, etiķā, sojas. sīpoliem, kartupeļu cietes (10g) un ingvera.
  4. Visu ātri dažās reizēs apmaisa.

    Labu apetīti!
    Visu ātri dažās reizēs apmaisa.

Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni