Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļa jušiānu gaumē

Cūkgaļa jušiānu gaumē

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g svaigas cūkgaļas
  • 2 burkānu
  • 1 sarkanās paprikas
  • 1 sīpolu
  • 3 daiviņa/s ķiploku
  • 4 ingvera
  • 500 ml gaļas buljona
  • 30 g kartupeļu cietes
  • 10 g augu etiķa
  • 10 g sojas
  • 10 g cukura
  • Augu eļļas - cepšanai
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Gabaliņos sagrieztai cūkgaļai pievieno sāli un cieti (10g) - samaisa.
  2. Atsevišķā traukā sajauc gaļas buljonu, cukuru, etiķi, soju, sīpolus un 10 g cietes.
  3. Uz lielas uguns sakarsētā pannā lej eļļu, pirms tā nav uzvārījusies, liek sagatavoto cūkgaļu, ķiploku biezeni, piparus, burkānus, ātri apcep, uzlej mērci, ko pagatavo no gaļas buljona, cukura, etiķā, sojas. sīpoliem, kartupeļu cietes (10g) un ingvera.
  4. Visu ātri dažās reizēs apmaisa.

    Labu apetīti!
    Visu ātri dažās reizēs apmaisa.

Labu apetīti!

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas