Biezputra "oranžā"

Sastāvdaļas

  • 1.5 l piena
  • 1 neliels ķirbis
  • 1 glāze prosas
  • 0.5 glāzes cukura
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā ielej 1 litru piena, uzvāra, liek gabalos sagrieztu ķirbi, cukuru, sāli un vāra gatavu. Pienu nolej atsevišķi, pievieno atlikušo pienu, pieber prosu un izvāra biezputru, sajauc ar ķirbi, izmaisa un liek karstā cepeškrāsnī uz 20-30 minūtēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi