Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Pavasara skābeņu zupa bez gaļas

Pavasara skābeņu zupa bez gaļas

FOTO: Anda Zūle-Lapimaa

Ir klāt pavasaris, laiks atjaunot organisma dzelzs rezerves. Un kas gan šim mērķim var būt labāks par skābeņu zupu? Ķeramies pie gatavošanas!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 0.5 l ūdens
  • 1 ēd. k. putraimu
  • 1 burkāns
  • 1 vidēja lieluma kartupelis
  • 1 sauja skābeņu
  • 1 ēd. k. miltu
  • 1-2 ēd. k. sviesta
  • 1-2 vārītas olas
  • Nedaudz skābā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Ķeras pie zupas galvenās sastāvdaļas - skābenēm. Skābenes nomazgā, sagriež un liek katlā.
  2. Ēdamkaroti miltu sajauc ar nelielu daudzumu auksta ūdens un pievieno zupai. Visbeidzot pieliek sviestu.
    Zupu lej šķīvī, tai pievieno kapātas vārītas olas un nedaudz skābā krējuma.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas