Pavasara skābeņu zupa bez gaļas

Ir klāt pavasaris, laiks atjaunot organisma dzelzs rezerves. Un kas gan šim mērķim var būt labāks par skābeņu zupu? Ķeramies pie gatavošanas!

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 0.5 l ūdens
  • 1 ēd. k. putraimu
  • 1 burkāns
  • 1 vidēja lieluma kartupelis
  • 1 sauja skābeņu
  • 1 ēd. k. miltu
  • 1-2 ēd. k. sviesta
  • 1-2 vārītas olas
  • Nedaudz skābā krējuma

Pagatavošana

20 min.
  1. Ķeras pie zupas galvenās sastāvdaļas - skābenēm. Skābenes nomazgā, sagriež un liek katlā.
  2. Ēdamkaroti miltu sajauc ar nelielu daudzumu auksta ūdens un pievieno zupai. Visbeidzot pieliek sviestu.
    Zupu lej šķīvī, tai pievieno kapātas vārītas olas un nedaudz skābā krējuma.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Imants K 2010. gada 25. aprīlis 14:16
Paldies! Loti garshiigi! :)
Inga S 2009. gada 22. jūlijs 07:06
Es vaaru tikai no riisiem+skaabeneem+ ielaizhu ,sakultu olu, protams saals, pipari, zaljumi, drusku siikjie locinji, pasniedzu ar skaabu krejumu, un atsevishkji vaariitiem kartupeljiem, maizes vietaa.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi