Sarkano biešu krēmzupa

4 1
Sarkano biešu krēmzupa
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 250 g konservētu biešu
  • 0.5 sīpols
  • 0.5 l dārzeņu buljona
  • 1 ēd. k. šerija
  • 1 ēd. k. sviesta
  • 1 ēd. k. mārrutku ar āboliem
  • 1 šķipsna/s jūras sāls
  • Svaigi malti pipari
  • Krējums dekorēšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolu notīra un smalki sagriež. Pannā sakarsē sviestu. Apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pannas saturu pievieno dārzeņu buljonam. Pieliek bietes.
  2. Ar jūras sāli, pipariem, mārrutkiem un šeriju piešķir pikantu garšu. 20 minūtes vāra pannā ar vāku, pēc tam ar blenderi sastrādā biezenī.
  3. Karstu lej zupas šķīvī un iezīmē skaistus rakstus ar krējumu.

    Labu apetīti!
    Karstu lej zupas šķīvī un iezīmē skaistus rakstus ar krējumu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

vaira kalniņa 2010. gada 12. oktobris 17:21
zupa bija ļoti garšīga
vaira kalniņa 2010. gada 12. oktobris 17:21
zupa bija ļoti garšīga

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas