Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Sarkano biešu krēmzupa

Sarkano biešu krēmzupa

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g konservētu biešu
  • 0.5 sīpoli
  • 0.5 l dārzeņu buljona
  • 1 ēd. k. šerija
  • 1 ēd. k. sviesta
  • 1 ēd. k. mārrutku ar āboliem
  • 1 šķipsna/s jūras sāls
  • Svaigi malti pipari
  • Krējums dekorēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolu notīra un smalki sagriež. Pannā sakarsē sviestu. Apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pannas saturu pievieno dārzeņu buljonam. Pieliek bietes.
  2. Ar jūras sāli, pipariem, mārrutkiem un šeriju piešķir pikantu garšu. 20 minūtes vāra pannā ar vāku, pēc tam ar blenderi sastrādā biezenī.
  3. Karstu lej zupas šķīvī un iezīmē skaistus rakstus ar krējumu.

    Labu apetīti!
    Karstu lej zupas šķīvī un iezīmē skaistus rakstus ar krējumu...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Adventes augļu kūka

Adventes augļu kūka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas