Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu vafeles

Kartupeļu vafeles

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s vārītu kartupeļu masas
  • 4 ēd. k. sviesta vai margarīna
  • 1 ola
  • 3/4 glāze/s miltu
  • 0.5 glāze/s piena
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sviestu un cukuru saputo, pievienojot olas dzeltenumu, tad iemaisa kartupeļu masu, garšvielas, pienu, miltus un beigās stingrās putās sakultu olas baltumu.
  2. Vafeļpannu sakarsē un ietauko, tad no masas cep vafeles.
    Vafeles pasnies kā piedevu gaļai vai zivīm. Var baudīt kopā ar krējumu un svaigiem dārzeņiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas