Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sakņu sautējums ar žāvētu gaļu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g burkānu
  • 300 g kāļu
  • 300 g svaigu kāpostu
  • 400 g kartupeļu
  • 200 g žāvētas cūkas gaļas
  • Apm. ½ litra ūdens
  • ½ ēd.karotes miltu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Saknes notīra, nomazgā, sagriež mazos gabalos un saliek katrām ar sagriestu, apceptu cūkas gaļu katliņā.
  2. Virsū uzkaisa miltus un uzlej vārošu ūdeni.
  3. Katliņu noslēdz un liek uz lēnas uguns.
  4. Saknes sautē apmēram stundu un desmit minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas