Sakņu sautējums ar žāvētu gaļu

Sastāvdaļas

  • 300 g burkānu
  • 300 g kāļu
  • 300 g svaigu kāpostu
  • 400 g kartupeļu
  • 200 g žāvētas cūkas gaļas
  • Apm. ½ litra ūdens
  • ½ ēd.karotes miltu

Pagatavošana

1 min.
  1. Saknes notīra, nomazgā, sagriež mazos gabalos un saliek katrām ar sagriestu, apceptu cūkas gaļu katliņā.
  2. Virsū uzkaisa miltus un uzlej vārošu ūdeni.
  3. Katliņu noslēdz un liek uz lēnas uguns.
  4. Saknes sautē apmēram stundu un desmit minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi