Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tītara krūtiņa ar sarkanajiem kāpostiem un apelsīnu mērci

2006. gada 13. maijs
Foto: Kristīne
Pagatavošana
1 min
1. Tītara krūtiņu apsāla, iepiparo un apcep uz grila no abām pusēm. Kāpostus sagriež salmiņos, apcep eļļā un liek katlā sautēties. Kad tie gandrīz gatavi (aptuveni pēc 20 minūtēm), pielej ķiršu sulu un pieber garšvielas.
2. Izspiež apelsīnu sulu, lej katlā un vāra uz lēnas uguns. Pievieno medu un kanēļa standziņu. Pavāra. (Mērces gatavošanas laiks — aptuveni 20 minūtes.) Mērci nokāš un iebiezina ar kartupeļu cieti.
3. Uz šķīvja kārto gaļu un kāpostus, pārlej ar mērci.
Uz augšu