Tītara krūtiņa ar sarkanajiem kāpostiem un apelsīnu mērci

Sastāvdaļas

  • • 360 g tītara krūtiņas
  • • 400 g sarkano kāpostu
  • • 125 g ķiršu sulas
  • • olīveļļa (cepšanai)
  • • sāls, pipari
  • Mērcei
  • • 2 apelsīni
  • • 1 ēdamkarote medus
  • • 1 tējkarote kartupeļu cietes
  • • kanēļa standziņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Tītara krūtiņu apsāla, iepiparo un apcep uz grila no abām pusēm. Kāpostus sagriež salmiņos, apcep eļļā un liek katlā sautēties. Kad tie gandrīz gatavi (aptuveni pēc 20 minūtēm), pielej ķiršu sulu un pieber garšvielas.
  2. Izspiež apelsīnu sulu, lej katlā un vāra uz lēnas uguns. Pievieno medu un kanēļa standziņu. Pavāra. (Mērces gatavošanas laiks — aptuveni 20 minūtes.) Mērci nokāš un iebiezina ar kartupeļu cieti.
  3. Uz šķīvja kārto gaļu un kāpostus, pārlej ar mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi