Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tītara krūtiņa ar sarkanajiem kāpostiem un apelsīnu mērci

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • • 360 g tītara krūtiņas
  • • 400 g sarkano kāpostu
  • • 125 g ķiršu sulas
  • • olīveļļa (cepšanai)
  • • sāls, pipari
  • Mērcei
  • • 2 apelsīni
  • • 1 ēdamkarote medus
  • • 1 tējkarote kartupeļu cietes
  • • kanēļa standziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Tītara krūtiņu apsāla, iepiparo un apcep uz grila no abām pusēm. Kāpostus sagriež salmiņos, apcep eļļā un liek katlā sautēties. Kad tie gandrīz gatavi (aptuveni pēc 20 minūtēm), pielej ķiršu sulu un pieber garšvielas.
  2. Izspiež apelsīnu sulu, lej katlā un vāra uz lēnas uguns. Pievieno medu un kanēļa standziņu. Pavāra. (Mērces gatavošanas laiks — aptuveni 20 minūtes.) Mērci nokāš un iebiezina ar kartupeļu cieti.
  3. Uz šķīvja kārto gaļu un kāpostus, pārlej ar mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas