Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Liellopu gaļas zupa ar rīsiem jeb Harčo

Liellopu gaļas zupa ar rīsiem jeb Harčo

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.7 kg liellopu gaļas
  • 1.5 glāze/s rīsu
  • 2 sīpoli
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. hmeli-suneli
  • Tomātu mērce
  • Kinza
  • Pētersīlis
  • Dilles
  • Lauru lapa
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens pēc nepieciešamības
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Sagriež gabaliņos liellopu gaļu, apcep kopā ar sagrieztiem sīpoliem un ķiplokiem.
  2. Pārliek katliņā, pielej ūdeni un liek vārīt.
  3. Kad gaļa pusmīksta, pieliek rīsus un garsvielas, visu vāra, līdz rīsi gatavi.
  4. Beigās iemaisa sasmalcinātus zaļumus un tomātu mērci.
    Zupu noņem no uguns ļauj 10 minūtes savilkties garšām.

    Labu apetīti!
    Beigās iemaisa sasmalcinātus zaļumus un tomātu mērci.
Zupu...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas