Liellopu gaļas zupa ar rīsiem jeb Harčo

Liellopu gaļas zupa ar rīsiem jeb Harčo
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 0.7 kg liellopu gaļas
  • 1.5 glāze/s rīsu
  • 2 sīpoli
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. hmeli-suneli
  • Tomātu mērce
  • Kinza
  • Pētersīlis
  • Dilles
  • Lauru lapas
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens pēc nepieciešamības

Pagatavošana

100 min.
  1. Sagriež gabaliņos liellopu gaļu, apcep kopā ar sagrieztiem sīpoliem un ķiplokiem.
  2. Pārliek katliņā, pielej ūdeni un liek vārīt.
  3. Kad gaļa pusmīksta, pieliek rīsus un garsvielas, visu vāra, līdz rīsi gatavi.
  4. Beigās iemaisa sasmalcinātus zaļumus un tomātu mērci.
    Zupu noņem no uguns ļauj 10 minūtes savilkties garšām.

    Labu apetīti!
    Beigās iemaisa sasmalcinātus zaļumus un tomātu mērci.
Zupu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Lilita 2010. gada 30. septembris 10:50
Nu zupa nav domāta 1 cilvēkam. Ģimenei pašā laikā, attiecīgi , ja grib 1 cilvēkam , tad tomēr pašam jāskatās proporcijas, cik vajag.
pavārs 2010. gada 29. septembris 17:24
Ja nevāra veselu spaini, tad sanāk biezputra.
Lilita 2010. gada 24. februāris 16:17
Garšvielas paciņā,tā arī saucas(tāpat kā pipari vai pētersīļi).....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi