Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Liellopu gaļas zupa ar rīsiem jeb Harčo

Liellopu gaļas zupa ar rīsiem jeb Harčo
Foto: Depositphotos.com
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.7 kg liellopu gaļas
  • 1.5 glāze/s rīsu
  • 2 sīpoli
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. hmeli-suneli
  • Tomātu mērce
  • Kinza
  • Pētersīlis
  • Dilles
  • Lauru lapas
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens pēc nepieciešamības
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Sagriež gabaliņos liellopu gaļu, apcep kopā ar sagrieztiem sīpoliem un ķiplokiem.
  2. Pārliek katliņā, pielej ūdeni un liek vārīt.
  3. Kad gaļa pusmīksta, pieliek rīsus un garsvielas, visu vāra, līdz rīsi gatavi.
  4. Beigās iemaisa sasmalcinātus zaļumus un tomātu mērci.
    Zupu noņem no uguns ļauj 10 minūtes savilkties garšām.

    Labu apetīti!
    Beigās iemaisa sasmalcinātus zaļumus un tomātu mērci.
Zupu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Zupas

Jaunākās receptes